Comunicat de Presa - FRFA si AAFAR

FRFA.ro si AAFA.ro

logo-frfa
header-newletter

Emis de A.A.F.A.R. cu sustinerea FRFA - Fotbal American in Romania - www.aafa.ro
București, 21 Ianuaarie 2014


COMUNICAT DE PRESĂ

Dorim sa anuntam ca in zilele de 22 si 23 februarie, AAFAR in parteneriat cu FRFA, organizeaza la Bucuresti, Clinicul EFAF pentru arbitraj sustinut de Jose Maria Rebes, Presedinte al Comisiei de Arbitraj EFAF.

Cu aceasta ocazie, ii invitam sa participe pe toti cei interesati de imbogatirea sau clarificarea cunostintelor legate de fotbalul american, de la autoritatea in arbitraj a Federatiei Europene. Acest Clinic reprezinta o oportunitate excelenta pentru promovarea si dezvoltarea fotbalului american in Romania.

Avand in vedere experienta oaspetelui nostru, prin prisma functiei ocupate la forul european, credem ca programul si agenda de discutii privesc in aceeasi masura corpul de arbitri cat si echipele care doresc sa afle lucruri esentiale despre regulament, organizare dar si pasii necesari atingerii unui nivel profesionist.

Toate elementele care urmeaza a fi tratate de acest Clinic vor fi un real castig pentru toti cei prezenti, urmand a fi punctate aspecte importante legate de regulament, dar si de tactica si organizare in timpul meciurilor.

Fiind un eveniment oficial EFAF, exista doua modalitati de a lua parte in audienta. Participarea directa urmeaza a fi atestata EFAF de catre dl. Rebes, persoanele care se vor inscrie in acest scop participand activ la sedintele clinice. Taxa pentru participare cu atestare este de 50 de euro/persoana.

A doua modalitate, este de a asista in public la Clinic, contra unei taxe de 30 de lei/persoana. Pe langa asistenta, este inclusa participarea la o sesiune de Q&A cu dl. Rebes la finalul celor doua zile de Clinic, pentru clarificarea eventualelor nelamuriri.
Costurile pentru organizarea acestui Clinic vor fi suportate in mare parte de membrii activi ai AAFAR.

Deoarece dorim sa facem pasi importanti catre organizarea si pregatirea unui corp de arbitri profesionisti, dar si pentru un campionat puternic si competitiv prin prisma tratarii acestui sport cu responsabilitate si maxima seriozitate, va asteptam sa participati alaturi de noi la unul dintre cele mai importante evenimente din ultimii ani pentru fotbalul american din Romania.

Contact si inscrieri la: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau Tel. 0721 382 154

Clinic-arbitri-feb-2014