Oradea Stars in Training Camp

Echipa oradeana de fotbal american a participat pe data de 3 martie 2013 la primul lor "training camp" - tabara de antrenament - organizat de echipa din Bekescsaba-Raptors.

Training Camp-ul s-a tinut in orasul Gyula, in cadrul unei baze sportive, in conditii foarte bune, fiind prezenti circa 60 de practicanti ai acestui sport. In prima parte a antrenamentului s-a tinut o sedinta tehnica cu echipa ofensiva, echipa defensiva si echipele speciale. A urmat un scurt exercitiu specific pozitiei fiecarui jucator, urmand ca in cea de-a doua parte a antrenamentului toti jucatorii sa fie testati in scris, avand 5 minute la dispozitie pentru a recunoaste cateva formatii de joc si responsabilitatile care le revin in anumite situatii tactice.

Oradenii vor participa in acest an la Campionatul Naţional al Ungariei, dar nu pentru a-i infrunta, ci pentru a castiga un plus de experienta jucand impreuna cu echipa Raptors din Bekescaba. Antrenamentul tactic si fizic a fost condus de catre antrenorul american -Tim Jolin.